Nieuws
Home > NL > Nieuws

Atletico Mineiro winnaar Terborg Toernooi 2016

Na een sinderende finale heeft Atletico Mineiro de Terborg Cup 2016 gewonnen. De finale was een echte thriller, Atletico Mineiro tegen Vfl Wolfsburg. Beide ploegen waren zeer gemotiveerd en pas in de tweede helft viel het eerste ( en na later bleek het winnende) doelpunt.

a-jun-zondag-2016-179.JPG

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met kansen over en weer. Altetico Mineiro kwam in de tweede helft zeer sterk uit de startblokken met gelijk een aantal kansen, die verder geen doelpunt opleverden. Een afgeslagen aanval van Atlectico leek op niets uit te lopen, maar toch werd de keeper onverwacht uitgespeeld en leidde Atletico met 1 - 0. Wat volgde was zeer spannend met een Wolfsburg dat op de gelijkmaker jaagde. Deze leek er ook te komen toen Atletico zeer dom hands maakte in het strafschopgebied en Wolfsburg een penalty kreeg.

De keeper van Atletico dacht daar echter anders over en voorkwam op spectaculaire manier een doelpunt. Wolfsburg kon de resterende minuten de gelijkmaker niet meer forceren, ook al viel het met man en macht en keeper aan.

De uiteindelijke uitslag is:

 1  Atletico Mineiro
 2  Vfl Wolfburg
 3  De Graafschap
 4  Feyenoord
 5  Chelsea
 6  Tottenham Hotspur
 7  Fluminense
 8  National de Colombia