Nieuws
Home > NL > Nieuws > Archief

Vrienden van het Terborg Toernooi, Bedankt

Beste vrienden van het Terborg Toernooi,

De jubileumeditie (40e keer) van het Terborg Toernooi ligt alweer achter ons. We hebben genoten van drie dagen topvoetbal op het allerhoogste internationale niveau. Door de heerlijke weersomstandigheden en een mooi deelnemersveld werden vele duizenden voetballiefhebbers vermaakt.

Net als in 2018 behaalde Palmeiras de finale. De Braziliaanse titelhouder was in de eindstrijd 1-0 te sterk voor revelatie FC Midtjylland uit Denemarken. Voor het tiende jaar op rij gaat de wisselbeker zodoende naar Brazilië. Flamengo (Brazilië) en Tottenham Hotspur (Engeland) eindigden op de derde en vierde plaats. 

Gustav Isaksen van het Deense FC Midtjylland werd topscorer én beste speler van het toernooi, eveneens van FC Midtjylland werd Elías Rafn Ólafsson beste keeper van de jubileumeditie. De Mart Geerling-trofee voor vrijwilligers ging naar gastgezin Thea en Frits van Dam. 

Drie zonovergoten dagen, vele toeschouwers, mooie doelpunten, veel nationale én internationale scouts en voetbal van een hoogwaardig niveau: het Terborg Toernooi was ook dit jaar een groot succes, mede dankzij u en uw hulp! Als organisatieteam van het Terborg Toernooi willen wij u dan ook heel hartelijk danken voor uw bijdrage. Zonder uw hulp is het Terborg Toernooi niet mogelijk. 

Wij hopen dat wij ook volgend jaar weer op de nodige medewerking kunnen rekenen. Voor foto’s, wedstrijdverslagen en filmpjes over het toernooi verwijzen wij u graag naar onze website, Facebook- Twitter- en Instagram-pagina.

TERBORGTOERNOOI.NL 

Met vriendelijke groet, 
Organisatieteam Terborg Toernooi 

Els Bakker, Coen Berendhaus, Peter Berendhaus, Dianca Disbergen, Rob Gudden, Margot Kolkman en Jan Veenink