Teams
Home > NL > Teams > Vitesse

Vitesse

terborgtoernooi-2023-kids-016.jpg

VITESSE (NEDERLAND)
Opgericht: 24 mei 1892
Internet: www.vitesse.nl
Bijnamen: Vitas, Hollywood aan de Rijn

Stadion: Gelredome, Arnhem
Capaciteit: 21.248- 26.500 plaatsen
Adres: Postbus 366, 6800 AJ Arnhem, NL

Hoofdsponsors: Etoro, Nike, Cleanmat Trucks
Begroting: € 26,- miljoen
Tenue: Geel/Zwart

Palmares
KNVB beker: 1x

voetbaltoernooi-team-vitesse.png

Vitesse is een Nederlandse profvoetbalclub uit Arnhem. De club is opgericht op 14 mei 1892. Sinds 1989 speelt Vitesse op het hoogste niveau van Nederland en met als een van de hoogtepunten, de bekerwinst in 2017.

Vitesse O.18 staat op het moment van schrijven bovenaan in de Tweede Divisie. Zeven punten voorsprong en een wedstrijd meer te spelen ten opzichte van de concurrent FC Groningen O.18. De promotie naar het hoogste niveau is in zicht.
Naast dat het elftal een goede tweede seizoenshelft draait zijn er ook al een aantal spelers die bij het eerste elftal af en toe zijn aangesloten. Dan hebben we het o.a. over Michael Dokunmu, Sem Pepers, Tom Bramel, Mats Egbring en Kaya Symons. Kaya en Mats zijn Nederlands elftal spelers. Goede spelers om in de gaten te houden.

Vorige editie wist Vitesse het toernooi na strafschoppen te winnen. Dit is een mooie prestatie, die ze dit seizoen willen evenaren.

Vitesse-team.JPG

Linksboven: Koen Steenbakker, Koen te Veluwe, Tim van der Ley, stagiaire Ayhan Gargili, Hoofdtrainer Patrick Ax, assistent trainer Niels ten Have, Nino Zonneveld, Senne Westerveld, Adam Tahaoui.

Middelste rij: Teammanager Johan Rumahloine, Tom Vlietstra, Michael Dokunmu, Silvan Bröker, Jip de Vries, Bouke Boersma, Bas Huisman, Joey Schraven, Dirk Rasing, Fyio Morena Blankenstein.

Onderste rij: Anass Zarouk, Sem Pepers, Mats Egbring, Omar Achoultar, Wout van Balen, Tom Bramel, Thibo Beute, Matthijs Marschalk, Kaya Symons, Stef Vullinghs, Raf Braitman.

SPONSOREN
ABCO BEVEILIGING, DUIVEN
BORDBUSTERS, HUISSEN
GEMEENTE OUDE IJSSELSTREEK, TERBORG E.O
WESSAM KLEDING, S' HEERENBERG
ROLFLEX NEDERLAND, ULFT
TERHORST MILIEU, VARSSEVLED
TRIPO VERHUUR, ZUTPHEN