Nieuws
Home > NL > Nieuws > Actueel

Bedankt vrienden van het Terborg Toernooi!

Beste vrienden van het Terborg Toernooi,

De 41e editie van het Terborg Toernooi ligt alweer achter ons. We hebben genoten van drie dagen topvoetbal op het allerhoogste internationale niveau. Door de goede weersomstandigheden en een mooi deelnemersveld werden vele voetballiefhebbers vermaakt.

Dit jaar geen Braziliaanse ploeg in de finale, maar een Europese finale met FC Midtjylland uit Denemarken en Vitesse. Na een penalty-serie werd Vitesse winnaar van deze editie van het Terborg Toernooi. De Graafschap en KRC Genk eindigden op de derde en vierde plaats.

De beste speler van het toernooi was Oscar Luigi Fraulo en Nicholas Morten Svane Beetson werd beste keeper. Beiden van het Deense FC Midtjylland. De Mart Geerling-trofee voor vrijwilligers ging dit jaar naar Henk Tempels en Martin Boersbroek.

Drie mooie dagen, vele toeschouwers, mooie doelpunten, veel nationale én internationale scouts en voetbal van een hoogwaardig niveau. Het Terborg Toernooi was ook dit jaar een groot succes, mede dankzij u en uw hulp! Als organisatieteam van het Terborg Toernooi willen wij u dan ook heel hartelijk danken voor uw bijdrage. Zonder uw hulp is het Terborg Toernooi niet mogelijk.

De data voor het Terborg Toernooi in 2023 zijn vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni. Dit is het weekend ná Pinksteren. Wij hopen dat wij ook volgend jaar weer op de nodige medewerking kunnen rekenen. Voor foto’s, wedstrijdverslagen en filmpjes over het toernooi verwijzen wij u graag naar deze website, Facebook- Twitter- en Instagram-pagina.  

Met vriendelijke groet,
Els Bakker, Coen Berendhaus, Peter Berendhaus, Rob Gudden, Margot Kolkman en Jan Veenink