Side-Events
Home > NL > Side-Events

Terborg Toernooi 2017: Veel aandacht voor de jeugd!

Het Terborg Toernooi is tegenwoordig méér dan alleen een toptoernooi waar de talenten O 19 van bekende teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde wisseltrofee. Jong en oud worden het hele weekend vermaakt op het evenementenveld, gelegen naast het hoofdveld.

Op dit terrein worden tal van voetbalactiviteiten georganiseerd, waaraan je mee kunt doen maar natuurlijk ook een kijkje kunt nemen. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om tijdens het toernooi deel te nemen aan diverse coole voetbalspelen. Dit jaar krijgen onze jonge gasten de kans om elke dag Bubble Ball te spelen en kun je training krijgen van professionals om je eigen voetbalskills te verbeteren. Voor het eerst is er dit jaar een heus soccerlab. In dit testcentrum kun je o.a. de schotsnelheid laten meten, sprongkracht meten en jouw precieze passing uittesten.

Ook staat er een pannakooi waar je tegenstanders kunt uitdagen. Uiteraard kan de (jongste) jeugd spelen op het springkussen of gewoon lekker voetballen. De spelen staan onder de professionele leiding van studenten Sport en Bewegen van het Graafschap College. Kortom het Terborg Toernooi staat garant voor een leuk en sportief uitje, zowel voor jong en oud!

2017-side-events.jpg

Side-Events vormen een belangrijk onderdeel van het Terborg Toernooi.